Primal Focus | Over ons
arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Primal Focus

Het moderne tijdperk eist steeds meer van ons. Om niet onder deze eisen te bezwijken, zullen we dingen effectiever aan moeten pakken en soms een stapje terug moeten doen. 

Bij Primal Focus leer je alles over de optimalisatie van jouw leefstijl. Door al deze aspecten weer in balans te brengen, kun je zonder problemen floreren in de huidige tijd.

Primal focus over ons
Profiel Lars

Hi, ik ben Lars (Oprichter)

​Primal Focus is in eerste instantie puur bedoeld om bewustzijn rondom de mogelijkheden van het menselijk lichaam te verspreiden. Ik denk namelijk dat we steeds meer het contact met zowel ons fysieke- als mentale zelf kwijtraken. Dit leidt tot een negatieve spiraal waarin we onbewust omgaan met onze gezondheid. Als gevolg reageren onze lichaam en geest hier negatief op, waardoor wij weer vertrouwen verliezen in onze eigen biologie.

Wanneer je leert over de behoeften van je lichaam en hieraan kunt voldoen, ben je in staat een langdurige samenwerking te starten. De nodige kennis staat aan de basis van dit proces. Op internet kun je haast op elke vraag een antwoord vinden, maar als je niet weet in welke context je dit antwoord moet plaatsen is de kennis weinig waard.

Het doel van Primal Focus is om een zo groot mogelijke hoeveelheid kennis over leefstijl optimalisatie op een gestructureerde manier aan te bieden. Zo kun jij deze kennis tot je nemen, binnen een context plaatsen en toepassen voor een leuker, gezonder en beter leven

We maken gebruik van cookies!