Transformatie Programma IkiHealth | Primal Focus
arrow_drop_up arrow_drop_down

Transformatie Programma ~ Ikihealth

Als onderdeel van het team van Ikihealth hebben we met een team een allesomvattend leefstijlprogramma ontwikkeld. Dit programma vormt de stevige fundering die je nodig hebt voor een duurzaam en gezond leven.

transformatie programma Ikihealth
Team Ikihealth

Onze Missie 🚀

Ons doel is om je te laten voelen en inzien dat je weer de baas kan zijn over je lichaam, brein en gezondheid.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Hiervoor moet je er alleen voor zorgen dat je jouw lichaam van de juiste signalen voorziet. Denk hierbij aan:

  • Het juiste eetpatroon
  • De juiste vormen van lichaamsbeweging
  • De juiste "Health" Mindset 

Dit klinkt nu misschien ingewikkelder dan het is, maar je lichaam is ontworpen om gedurende 16 van de 24 uur per dag te kunnen functioneren en presteren. We moeten alleen wat meer licht schijnen op de al bestaande capaciteiten van jouw lichaam. Hierbij helpen we graag!

Hoe het programma eruit ziet

"Ontdek de Eindeloze Mogelijkheden van je Lichaam"

De Inhoud van het Programma Omvat de 6 Pijlers van Gezondheid

Fase 1: Epigentica

Genen worden in- en uitgeschakeld door alles wat we wel of niet doen. Wel of niet eten. Zelfs onze gedachten en overtuigingen, of ze nu waar zijn of niet, positief of negatief, ze beïnvloeden de activiteit op genetisch niveau. 


Vaak werd gezegd dat 'iets nou eenmaal in de familie zit', maar niks is zo dynamisch en veranderbaar als je gen-expressie. Je leert alles wat je kunt doen om je genen te optimaliseren.

Fase 2: De Darmen

Je darmen zijn het fundament voor een optimale gezondheid. Door het extreme gebruik van pesticiden, herbiciden, antibiotica, GMO's, chemische toevoegingen en bewerkte voeding, is bij vele mensen dat fundament beschadigd. Dit heeft direct invloed op je geluksgevoel, zelfvertrouwen, energie, immuunsysteem, gewicht en staat altijd aan de basis van chronische ziektes.


De eerste weken staan daarom in het teken van het fundament, zodat we hierop stevig kunnen gaan bouwen.

Fase 3: Metabolisme

Energie is de basis van gezondheid. Een gebrek aan mentale en lichamelijke energie heeft negatieve effecten op je hele leven. In deze fase ligt de focus op het herstellen van je vermogen om vetcellen te gebruiken. Overgewicht is niks meer dan opgeslagen energie reserve. Je lichaam zit dus boordevol energie.

Fase 4: Hormonen

Je lichaam heeft oeroude, ingebouwde bescherm en herstel systemen. Deze super intelligente, zelfhelende systemen krijgen het de laatste jaren zwaar te verduren. Door deze systemen te optimaliseren ben je veel beter beschermd tegen de gevaren en beschadigingen die het leven met zich mee brengt.

Fase 5: Het Brein

Niet alleen hebben jouw gedachten en percepties invloed op je genexpressie, maar heeft een disbalans in neurotransmitters een grote (onbewuste) invloed op jouw gedrag en geluksgevoel. Deze fase staat in het teken van het optimaliseren van je brein, je gedachtes én neurotransmitters.

Fase 6: Hormonen

Hormonen zijn de boodschappers van ons lichaam en hebben invloed op hoe we eruit zien en hoe we ons voelen. Veel klachten zijn gerelateerd aan onze hormonen en op te lossen met het veranderen van onze voeding. In de laatste fase zetten we de puntjes op 'i'.

Wil jij in 2021 de eerste stappen zetten richting controle over je eigen gezondheid?

We maken gebruik van cookies!